Fjols til fjells

Å være født i Norge er en gave i seg selv. Å være født med ski på beina er ingen nødvendighet, ei heller ingen selvfølge. Det finnes mange utgaver av Ola Nordmann…

Uberørt skog, frisk luft og stillhet er noen av opplevelsene ved å gjeste norsk natur. Det er årstiden som påvirker mulighetene, men alltid står den der og venter på deg. På toppen av de utrolige egenskapene er opplevelsen gratis. Å bo på en gård innebærer mange av de samme elementene. Det er lang vei til naboen, men ikke så lang vei at man er rivaler. På en annen side er det mye plass å boltre seg på, både innendørs og utendørs. Dette bidrar gjerne til at kreativiteten vokser hos barn i utvikling. Jeg minnes i alle fall min barndom med latter, glede og mange spennende aktiviteter. Opplevelser jeg ikke vil være foruten. Til tross for gode forhold på gården er det likevel herlig å reise bort. Spesielt til fjells!

Denne uken har min søster Siri, Maestro (Siris lille hund) og jeg vært på hyttetur. Norefjell var destinasjonen, og «trollhytta» tilhører vår kjære tante. Det var en hyttetur med fokus på avslapping og søskenkjærlighet. Det får vi ikke nok av. Vi får heller ikke nok av Yatzy!

Fem like, to par, hus og hytte – ingen juksing, bare flaks kan være til nytte….

Det er nydelig på fjellet når solen skinner.

Det er nydelig på fjellet når solen skinner.

IMG_3855

En propell av en hund. Energien løper løpsk.

Odelsjenta fikk øye på en ulv... Eller var det kanskje bare Maestro?

Odelsjenta fikk øye på en ulv… Eller var det kanskje bare Maestro?

IMG_3834

Vikeplikt; menn på ski! Vi så dessverre ingen…

IMG_3828

Kosestund har gull i munn…

Takk for denne gang, Norefjell. Hilsen fjols til fjells.

Takk for denne gang, Norefjell. Hilsen fjols til fjells.

 

 

 

2 kommentarer om “Fjols til fjells

Legg igjen en kommentar